rPET verpakkingen

Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met de wereld waarin wij leven.

Recycling

Bij Kolkman Verpakkingen Hedel leveren we niet alleen de mooiste verpakkingen uit, maar onze relaties kunnen gebruikte verpakkingen ook weer terugleveren om zo opnieuw gebruikt te worden. Door goede informatie te verschaffen aan onze afnemers attenderen en stimuleren we ook hen om duurzaam met hun producten om te gaan.

U wilt de beste verpakking?

Bij het ontwikkelen van een verpakking kijken we goed naar de wensen die u heeft. Waar wordt het te verpakken product voor gebruikt, welke functionaliteit heeft de verpakking? rPET verpakkingen ontwerpen en produceren we geheel in huis. Door onze jarenlange ervaring leveren wij verpakkingen van hoge kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Door voor duurzame rPET oplossingen te kiezen besparen we op grondstoffen die meer van de natuur vragen. Voor welk product, in welke branche dan ook, bieden wij een maatwerk milieuvriendelijke verpakking oplossing.

Voordelen rPET verpakkingen

  • minder vervuiling van het milieu (denk aan de plastic soep in de oceanen)
  • rPET is licht en flexibel en daardoor multi inzetbaar
  • rPET kan opnieuw worden gerecycled
  • rPET is uitermate geschikt voor het verpakken van huishoudelijke, desinfectie-, cosmetica-, reinigings- en voedingsproducten

Verpakkingen op maat, speciaal voor u

Kolkman Verpakkingen Hedel ontwikkelt, in goed overleg met de klant, verpakkingen op maat. Deze verpakkingen op maat dragen bij aan zichtbaarheid voor uw product. Wanneer u interesse heeft in een verpakking op maat, neem dan contact met ons op

Meer informatie

Heeft u een vraag over verpakkingsmogelijkheden en wilt u weten wij daarin voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.


    nl_NLDutch