Onze verpakkingen

Wij zijn specialist in de ontwikkeling van duurzame maatwerk verpakkingen.

De voordelen van Kolkman Verpakkingen Hedel

  • Specialist in Ps, Pet, rPET, PP en PLA verpakkingen
  • Verpakkingsontwerp op maat
  • Duurzame verpakkingen, milieuvriendelijk van gecertificeerde herkomst
  • Automatiseerbaar op de inpaklijn
  • Zeer grote aantallen mogelijk

Duurzaamheid en AGF

De verpakkingssector is constant in beweging. Ook op het gebied van duurzaam verpakken. Kolkman Verpakkingen Hedel onderscheidt zich door het ontwikkelen van innovatieve en duurzame verpakkingen. De sector maakt nieuwe ketenafspraken en onderzoekers leveren steeds nieuwe inzichten. Hier speelt Kolkman Verpakkingen Hedel op in door binnen het bedrijf continue bezig te zijn met het optimaliseren van productie- en bedrijfsprocessen waarbij duurzaamheid voorop staat.

Uitgangspunt van Kolkman Verpakkingen Hedel is dat onze verpakkingen bijdragen aan een vermindering van de totale milieubelasting van het product en/of een bijdrage levert aan de voedselveiligheid, houdbaarheid, bescherming, kwaliteit, handling of traceerbaarheid van het product. Bij de productie van onze verpakkingen zoeken we naar een zo optimaal mogelijke combinatie van productverpakking en een zo minimaal mogelijke milieu-impact.

Verpakkingen op maat, speciaal voor u

Kolkman Verpakkingen Hedel ontwikkelt, in goed overleg met de klant, verpakkingen op maat. Deze verpakkingen op maat dragen bij aan zichtbaarheid voor uw product. Wanneer u interesse heeft in een verpakking op maat, neem dan contact met ons op

Meer informatie

Heeft u een vraag over verpakkingsmogelijkheden en wilt u weten wij daarin voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.


    nl_NLDutch