Over KVH

Kolkman Verpakkingen Hedel voorziet al zo'n 40 jaar in hoogwaardige verpakkingsoplossingen.

Onze kernwaarden

De kerngedachte van Kolkman Verpakkingen Hedel is dat wij ons zelf willen blijven uitdagen in groei en ontwikkeling. Afspraak is afspraak en doen wat je belooft. Door onze flexibiliteit en creativiteit trachten wij de verwachting van onze klant te overtreffen op een klantgerichte en vooruitstrevende wijze.

Wij zijn een innoverend, modern en ruimdenkend familiebedrijf, ruim 40 jaar actief in de verpakkingsindustrie. Als bedrijf zorgen wij ervoor dat onze klanten telkens worden voorzien van de best mogelijke oplossingen. Ontzorgend, efficiënt en conform afspraak.

Het denken in oplossingen en mogelijkheden waarbij ook maatschappelijke belangen worden betrokken, is een onderscheidende waarde in onze aanpak.

Wij staan garant voor professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Verpakkingen op maat, speciaal voor u

Kolkman Verpakkingen Hedel ontwikkelt, in goed overleg met de klant, verpakkingen op maat. Deze verpakkingen op maat dragen bij aan zichtbaarheid voor uw product. Wanneer u interesse heeft in een verpakking op maat, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Heeft u een vraag over verpakkingsmogelijkheden en wilt u weten wij daarin voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.


    nl_NLDutch