Veel verpakkingen, één adres

Kolkman Verpakkingen Hedel

Een hartelijk welkom bij de firma Kolkman!
Met deze site geven we u de mogelijkheid om meer over Kolkman Verpakkingen te weten te komen. Via de verschillende menu's kunt u doorklikken naar diverse onderwerpen en producten.

Kolkman Verpakkingen is een familiebedrijf dat maatwerk levert op het gebied van verpakkingen.
Met maatwerk bedoelen we ook maatwerk. We stoppen bijvoorbeeld niet na het ontwikkelen en produceren van een nieuwe verpakkingen. Nee, we lopen met u het hele traject langs. Van het product dat verpakt moet worden tot de gehele automatisering daarom heen. Alleen zo komen we tot een optimale verpakking, ligt van gewicht en dus minder milieubelastend√ĘĬ¶ Maatwerk dus!

Voor de maakbaarheid van de automatisering hebben we door de jaren heen een heel netwerk opgebouwd van machineleveranciers. Zij, maar ook wij, weten dan waar we het over hebben.
Om een Kwalitatieve verpakking te maken moet je niet alleen de grondstof √ĘÄďkunststof- door en door kennen, maar wij zijn ervan overtuigd dat ook het productieproces optimaal moet zijn. Al vanaf de start van het bedrijf zijn we ons daarvan doordrongen. We kozen er dan ook voor om met eigenbouw machines te gaan produceren. Alleen zo leer je werken met de unieke eigenschappen van diverse kunststoffen. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens "speciale" verpakkingen kunt maken, zoals bijv. verpakkingen van ruim 200mm hoog. Iets dat gewoonweg niet op een standaard machine k√ɬ°n.
Verder zijn we er trots op dat we een vakkundige technische kennis in huis hebben. Machinestoringen en dus ook verlate leveringen worden hierdoor tot een minimum beperkt. En zo hoort het ook!, zou we haast willen zeggen, in een afzetmarkt van vooral versproducten.

Alle materialen die in contact komen met voedsel, in het bijzonder de voedselverpakkingen, kunnen van invloed zijn op de voedselveiligheid. Zowel door het voedsel onvoldoende te beschermen als door verontreiniging.BRC-IoP staat voor British Retail Consortium - Industry of Packaging. De door British Retail Consortium ontwikkelde BRC-IoP standaard richt zich op de eisen ten aanzien van het waarborgen van voedselveiligheid.
Omdat we veelal in de sector van de voedselverpakkingen zitten, hebben we een BRC-IoP certificaat reeds langere tijd in ons bezit.
Voor u als klant bied dit systeem, door de voortdurende bewaking en vastlegging van de opvolging van verbeteracties, garanties voor een zelfverbeterend kwaliteits-, hygi√ɬęne- en productveiligheidssysteem.


Wij maken op dit moment verpakkingen van 5.000 tot 50.000.000 stuks op jaarbasis. Met het oog op de diverse mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden, op het gebied van verpakken en de automatisering, nodigen we u graag uit voor een gesprek om over de potentie van verpakken te spreken.
U kunt daarvoor ten alle tijden bellen met:+31 73 599 2255